Het begin van mijn persoonlijke blog.

Mijn blog staat voor mij voor ruimte nemen. Ruimte om tijd te besteden aan ontwikkelen, schrijven en onderzoek doen. Mijn kracht van introvert zijn in een lawaaierige wereld die niet ophoudt met kletsen, zoals Susan Cain zo goed beschrijft in haar boek: Stil. Het schrijven van een blog is mijn moment van rust en herstel in verbinding met jou! Ben jij ook op zoek naar verdieping en inspiratie? Lees dan mijn blog en/of neem contact met mij op voor uitwisseling of samenwerking.

7 gedachten over “Het begin van mijn persoonlijke blog.

  1. Meisje, daar ga je dan! Bloggend de wereld door. Een mooie reis met hopelijk de ruimte en stilte die je zoekt! Zo trots op jou. Liefs van de lawaaierige dinnetje 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s